Corrios, marcă proprie a angro-ului


CashCarry vă pune la dispoziție o gamă variată de produse de calitate en-gros sub marcă proprie.
Corrios este marca proprie a cash carry în Europa și în Asia, comercializăm doar produse la prețuri accesibile fără să facem rabat de la calitate, optimizarea prețurilor se face din volumul obținut în cele 22 țări unde suntem prezenți și prin soluțiile logistice integrate.

Produsele comercializate de noi acoperă multe categorii, de la hârtie igienică sau detergenți, până la apă plată, cozonaci sau pungi biodegradabile, toate produsele sunt fabricate sub atenta supraveghere a grupului nostru de firme și sunt recepționate în baza unor inspecții drastice privind curățenia, calitatea produselor dar și standardele anti-sclavie din Uniunea Europeană și UK.

Produsele noastre provin atât din România cât și din alte țări unde ne desfășurăm activitatea, prețul pentru transport fiind calculat instant la checkout în funcție de locația dvs., cu cât cumpărați mai mult, cu atât raportul preț transport per produs este mai bun.

Dacă aveți produse pretabile pentru marcă proprie și nu avem deja un furnizor, putem discuta o posibilă colaborare, vă rugăm să ne contactați.
F AF C C D BF CC K F L P B