Clienți angro B2B

Nu mai căutați, Cash & Carry este furnizorul engros de care aveți nevoie să vă aprovizionați magazinul sau restaurantul, să vindeți pe Amazon sau în sistem de drop shipping B2B.

Deveniți client
Autentificare in magazin

Engros cu discounturi generoase

Cu cât cumpărați mai mult, cu atât beneficiați de discounturi mai mari.
Mergem până la adaos comercial 0% față de clienții noștri fideli.

Oportunități En-gros


Vă aducem Europa la ușă! Colaborarea cu bursa de transport BidTrans ne ajută să acoperim întreg teritoriul Uniunii Europene, Marii Britaniei dar și al Moldovei.
Livrăm engros ORIUNDE

Magazine stradale

Puteți spune adio furnizorilor și distribuitorilor clasici. Fie că aveți un magazin cu produse românești în centrul Londrei sau al altei capitale Europene și doriți să vă aprovizionați cu produse românești, fie că aveți un magazin pe o uliță la țară în România, cash carry poate fi soluția perfectă de aprovizionare angro cu produse de calitate din toată Uniunea Europeană sau din Marea Britanie.
Detalii distribuție angro la magazine
TEHNOLOGIE avansată pentru livrări en-gros

Horeca

CashCarry livrează en-gros produse proaspete, de calitate, direct la restaurantul, hotelul sau pensiunea dvs. Dacă de exemplu aveți un restaurant italienesc și doriți produse proaspete și de calitate, acestea sunt livrate direct de la depozitele noastre din Italia la restaurantul dvs. fie cu dubă cu lift sau cu camion acolo unde spațiul o permite, cu cât cantitatea este mai mare cu atât prețul transportului este mai ieftin.
Detalii distribuție en-gros către HORECA

Distribuție engros în UE & UK

Magazine din diaspora

Nu veți aprecia niciodată mai mult gustul produselor de acasă, doar atunci când veți locui în străinătate pentru mult timp veți aprecia cu adevărat gustul unei guri de țuică, a unui gogoșar murat, al unei felii de șuncă afumată sau a unei mămăligi aburinde. Cash Carry oferă serviciu de distribuție engros la magazinele românești din străinatate, avem prețuri accesibile la transport și toate formalitățile vamale sunt asigurate de către noi pentru ca românii să se poată bucura de gustul de acasă.
Detalii distribuție engros către diaspora
FCC la FBA

Amazon Wholesale

Pentru cei ce doresc să vândă pe Amazon în cantități engross (Amazon Wholesale) asigurăm transportul direct la depozitele Amazon din orice țară din UE sau UK. Comunitatea Amazon Wholesale poate fi găsită și pe Facebook în cazul în care doriți să învățați cum funcționează.
Trainerul Andrei Faur oferă un curs foarte bine documentat în cazul în care aveți nevoie de o părere avizată din partea unui profesionist cu istoric dovedit.
Detalii livrare la Amazon
Andrei Faur nu este partener, asociat sau afiliat engros-ului Cash&Carry și nu oferă suport privind activitatea sau platforma noastră.
F AF C C D BF CC K F L P B