Diaspora

Aprovizionăm angro magazinele românești din toată Uniunea Europeană și din Marea Britanie oferind produse proaspete, de calitate și, un preț redus la transport indiferent de cantitatea comandată.

Livrare internațională engros


Cash Carry by Corrios este prezent în mai multe țări din Uniunea Europeană, în Marea Britanie și în Moldova. Click aici sa vedeți lista francizelor Cash Carry
ROMÂNIA mai aproape

Aprovizionăm diaspora engros

Spuneți adio distribuitorilor clasici din orice țară, acum prin intermediul platformei noastre puteți achiziționa angro la prețuri accesibile cu livrare directă la magazinele dvs. toate produsele comercializate de către noi, fie că sunt produse în România, Moldova, Ungaria, Polonia sau orice altă țară.

În cazul mărfurilor perisabile produsele Made in Romania sunt alese cu grijă de la producători serioși și aduse în cel mai scurt timp direct de la aceștia la ușa magazinului dumneavoastră pentru a optimiza perioada de expirare a produselor.

Prin rețeaua de transport BidTrans putem efectua atât transport frigorific cât și de mărfuri generale pe întreg teritorul Uniunii Europene, Marii Britanii sau al Moldovei. Spre deosebire de majoritatea distribuitorilor engros din Uniunea Europeană și Marea Britanie, la Cash Carry by Corrios nu avem o comandă minimă, prețul livrării fiind calculat în funcție de volumul de marfă comandată. Cu cât achiziționați mai multă marfă en-gros cu atât prețul transportului per produs este mai mic.

Cash & Carry UE & UK


Cash & Carry by Corrios livrează o gamă largă de produse direct la ușa magazinelor românești din diaspora.
lactate
LACTATE
Lapte proaspăt și bătut, iaurt, sana, smântână, brânză topită, brânză dulce, brânză sărată, telemea, cașcaval, caș.
mezeluri_afumaturi
MEZELURI
Șunci, salamuri, parizer, crenvurști, cârnați, afumături, bacon, vânat, mici, carne tocată și alte specialități.
Conserve, compoturi, muraturi
CONSERVATE
Carne, pește, pateuri, murături, legume, fructe, miere, compoturi, gemuri, muștar, hrean, maioneză.
bauturi
BAUTURI
Vin, bere, palincă, țuică, vodkă, wiskey, gin, sucuri naturale, sucuri acidulate, apă plată, apă minerală.
și multe altele...