Distribuție Angro


Acordăm o atenție sporită asupra impactului asupra mediului pe care îl au vehiculele ce transportă mărfurile noastre, am căutat să aducem serviciul de distribuție engros la nivel de artă în logistică prin integrarea de soluții software de ultimă generație și optimizarea livrărilor naționale și internaționale.
Distribuție magazine Distribuitor horeca Drop Shipping B2B
Fulfillment Angro by Corrios (FBC)

Depozit temporar furnizori

CashCarry.ro oferă un serviciu de distribuție engros eficient și convenabil pentru diferite categorii de afaceri, cum ar fi magazine stradale, sectorul HORECA (hoteluri și restaurante), drop shipping B2B și platforme de vânzare online, cum ar fi Amazon. Serviciul lor de distribuție se bazează pe o infrastructură solidă și colaborarea cu parteneri de încredere, asigurând astfel o experiență satisfăcătoare pentru clienți.

Pentru magazinele stradale, CashCarry.ro oferă o gamă variată de produse în cantități angro, inclusiv alimente, băuturi, produse de îngrijire personală, articole pentru casă și grădină, produse electronice și multe altele. Prin intermediul serviciului de distribuție, aceste magazine beneficiază de livrări rapide și eficiente la sediul lor, reducând astfel timpul și efortul alocat achizițiilor.

Sectorul HORECA (hoteluri și restaurante) poate beneficia și el de serviciul de distribuție en-gros al CashCarry.ro. Aceste afaceri au acces la o gamă largă de produse alimentare și non-alimentare necesare pentru a-și desfășura activitatea. CashCarry.ro asigură livrări frecvente și flexibile, adaptate nevoilor specifice ale acestor afaceri, contribuind la menținerea unui stoc adecvat și la satisfacerea cerințelor clienților lor.

Pentru drop shipping B2B engros, CashCarry.ro oferă posibilitatea de a comanda produse în vrac și de a le livra direct către clienții finali. Această opțiune este ideală pentru afacerile care doresc să vândă produse fără a deține un stoc fizic, reducând astfel costurile operaționale și riscurile asociate stocurilor.

CashCarry.ro facilitează, de asemenea, distribuția angro a produselor către platforme de vânzare online, precum Amazon. Această opțiune permite afacerilor să își extindă prezența online și să beneficieze de acces la o bază largă de clienți. CashCarry.ro se ocupă de ambalarea și expedierea produselor către depozitele Amazon, asigurându-se că acestea ajung în condiții bune și la timp.

Serviciul de distribuție oferit de CashCarry.ro este adaptat nevoilor specifice ale diferitelor categorii de afaceri, facilitând livrări rapide și eficiente. Indiferent dacă este vorba despre magazine stradale, sectorul HORECA, drop shipping B2B sau platforme de vânzare online, CashCarry.ro se asigură că produsele ajung în mod prompt și în condiții optime la destinație, contribuind astfel la succesul și eficiența afacerilor partenere.
F AF C C D BF CC K F L P B