Distribuție Engros Horeca


Dacă aveți un restaurant cu specific italienesc sau grecesc, ați ajuns în locul potrivit de unde să vă aprovizionați angro cu ingrediente de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.
Europa conectată

Toată Europa într-o farfurie

Dacă aveți un restaurant, fie el italienesc, grecesc sau cu un alt specific, trebuie să înțelegeți că spre deosebire de importatorii și distribuitorii clasici, Cash & Carry by Corrios are un alt sistem de lucru, reducând cu mult prețul de achiziție engros pentru dvs.

Costul transportului din orice altă țară către dvs. este optimizat și direct proporțional cu volumul sau greutatea mărfi comandate. Trecerea de la coletărie la transport de marfă paletizată se face automat în timp ce adăugați produse în coș. Sistemul nostru ține cont de locația dvs. și calculează automat prețul transportului, inclusiv dacă livrarea trebuie făcută cu dubă cu lift.

Este suficient să încercați o singură dată sistemul nostru pentru a vă convinge că este probabil cel mai convenabil din toate pe care le-ați testat până în prezent pentru achiziția de marfă engros.
F AF C C D BF CC K F L P B