Distribuție Engros Magazine


Acordăm o atenție sporită asupra impactului asupra mediului pe care îl au vehiculele ce transportă mărfurile noastre, am căutat să aducem serviciul de distribuție angro la nivel de artă în logistică prin integrarea de soluții software de ultimă generație și optimizarea livrărilor naționale și internaționale.
Livrare angro la magazine stradale

Aprovizionare En-gros magazine

Presupunând că aveți un magazin stradal, oriunde în România, Moldova, Uniunea Europeană sau Marea Britanie, vă putem asigura transportul contra cost, indiferent de cantitatea de marfă engros comandată.

În cazul în care doriți să comercializați legume proaspete din România, măsline de calitate din Grecia sau să afișați la raft brânzeturi de calitate din Italia sau Franța, acum aveți posibilitatea prin serviciul de distribuție angro la magazine pe care vi-l punem la dispoziție.

Ne ocupăm în totalitate de documentația de achiziție, import, vamă și transport astfel încât, dumneavoastră să vă puteți concentra pe propria afacere. Fie că doriți un bax de paste din Italia sau o găleată cu măsline din Grecia, un bax de vin de calitate din Moldova sau Franța, sau un bax de bere din Germania, vă oferim un serviciu all inclusive de vânzare engros cu livrare directă sau prin rețeaua de distribuție pentru magazine.
F AF C C D BF CC K F L P B