Franciză Angro

Cash Carry by Corrios: oportunități nelimitate, soluții la cheie.

Engros scalabil


Creștem împreună utilizând tehnologii de ultima generație
SOLUȚII la cheie

Simplu, rapid și corect

Cash Carry by Corrios este un sistem de distribuție de produse la nivel de Uniunea Europeană. Complet automatizată, platforma noastră permite oricui să ruleze un business în parteneriat cu Borderless, grupul de companii britanice deținătoare a brandurilor Corrios.

Compania deține majoritatea domeniilor CashCarry din Europa, astfel din Moldova până în Irlanda, din sudul Spaniei până în nordul Finlandei, sunt șanse foarte mari să vă întâlniți cu un revânzător Cash Carry by Corrios.

În prezent Borderless caută să-și mărească prezența în Europa și oferă o franciză Cash Carry în acest sens în aproape fiecare țară din UE. Atunci când achizionați franciza primiți exclusivitate și absolut toate instrumenetele și tehnologia de care aveți nevoie astfel încât dumneavoastră să deveniți un ambasador al brandului în țara în care achizionați franciza.

Prețuri Francize Engros


Prețul fiecărei francize angro variază în funcție de interesul grupului Borderless de a se dezvolta în țara respectivă și de oportunitățile identificate pe piață privind vânzarea dar și achiziția de produse.
 Irlanda
 Vândut - indisponibil
Cash Carry in Great Britain   United Kingdom
   Vândut - indisponibil
   Austria
   Vândut - indisponibil
   Hungary
   Vândut - indisponibil
   Romania
   Vândut - indisponibil
   Moldova
   Vândut - indisponibil
 Poland
   Vândut - indisponibil
   Cehia
   Vândut - indisponibil
   Slovenia
   Vândut - indisponibil
 Italia
 €9,995 - disponibil
   Germania
   €9,995 - disponibil
 France
 €9,995 - disponibil
 Spania
 €9,995 - disponibil
 Greece
 €9,995 - disponibil
   Belgia
   €9,995 - disponibil
   Portugal
   €4,995 - disponibil
   Slovakia
   €4,995 - disponibil
   Bulgaria
   €4,995 - disponibil
   Sweden
   €4,995 - disponibil
 Denmark
 €4,995 - disponibil
 Finland
 €4,995 - disponibil

Top 10 întrebări


Cele mai dese întrebări primite legate de franciza Cash Carry by Corrios
 
1Am nevoie de firmă?
În mod normal da, dar și dacă nu aveți nu este un impediment în a crește acest business împreună. Franciza se poate vinde către o persoană fizică iar platforma o să ruleze prin o firmă din grupul Borderless urmând ca profitul aferent să vă fie virat în contul personal direct de către compania din Marea Britanie. Este bine de știut că o dată ce rulajul o să atingă un prag definit pe fiecare țară în parte, este necesară înființarea unui SRL în care veți deține 50% iar diferența va reveni grupului Borderless.
2Cât costă franciza?
Prețul francizei pentru fiecare țară în parte variază în funcție de analizele făcute de către grupul Borderless privind potențialul în aceea țară luându-se în calcul mai multe lucruri precum: numărul de magazine pentru expați, numărul de producători, populația, densitatea, infrastructura de transport, regimul vamal, etc.
3Ce condiții trebuie să îndeplinesc?
În primul rând trebuie să puteți vorbi fluent limba din țara în care aplicați, asta pentru că treaba dvs. ca și francizat este să mențineți legătura cu furnizorii și clienții din țara pentru care aplicați. În al doilea rând trebuie să puteți aloca suficient timp zilnic pentru a dezvolta această afacere și de preferat să aveți experiență în comerț.
4Ce primesc atunci când achiziționez o franciză Cash Carry by Corrios?
Totul! În primul rând vi se transferă o experiență de zeci de ani în achiziții, comerț, logistică, importuri și exporturi prin soluțiile tehnice integrate. De asemenea primiți training de calitate unu la unu, efectuat cu răbdare și care acoperă toate aspectele unui business de cash & carry automatizat.

  • Training de specialitate 1 la 1
  • Dreptul de a folosi brandul nostru în țara aleasă și de a ne reprezenta interesele la nivel de grup
  • Dreptul de a exploata soluțiile informatice și domeniul alocat (ex: cashcarry.ro)
  • Acces la rețeaua noastră logistică
  • Acces la lista de furnizori colaboratori și prețurile de achiziție
  • Dreptul de vot la nivel de grup
  • Dreptul de a contacta furnizori din partea Cash Carry by Corrios
  • Dreptul de a stabili prețurile de vânzare pe piața în cauză
  • 50% din profitul brut generat de Cash Carry by Corrios în țara aleasă
5Cât durează implementarea francizei?
În mod normal câteva săptămâni, în funcție de piața aleasă, asta pentru că sistemul nostru se bazează pe rețeaua de transport pe care o avem în țara respectivă și cât de activă este dar, foarte probabil ca această rețea să existe deja și fie să avem colaboratori, fie BidTrans să aibă deja reprezentați în țara respectivă. De asemenea, trebuiesc identificați producători locali în categoriile principale de produse vândute de Cash Carry by Corrios și introduse informațiile și produsele acestora în sistem.

În vederea integrării de furnizori în platforma noastră veți fi îndrumat îndeaproape privind modul cum să găsiți potențiali furnizori și cum să alegeți ce este mai bun pentru infrastructura noastră.
6Cine se ocupă de transport?
Partea de transport este asigurată în totalitate de către Cash Carry by Corrios prin parteneriatul cu BidTrans, toată marfa fiind aciziționată EXW (vezi incoterms).

În faza unu a integrării, dacă nu avem deja un depozit în țara respectivă, posibil să vi se solicite să ajutați în discuțiile cu un centru logistic din capitala țării alese.

Aceste depozite în mod normal pot asigura partea de eFulfillment, depozitare si cross-docking

Livrarea mărfii se poate face fie din depozit sau direct de la furnizor, în baza unor algoritmi sistemul decide fiecare caz în parte și ce tip de vehicul va fi folosit pentru transport. Din motive de siguranță nu acceptăm transportatori din afara platformei BidTrans.
7Cum se face vânzarea produselor?
Vânzarea produselor comercializate de către Cash Carry by Corrios se face exclusiv prin intermediul platformei și oferim mai multe posibilități de livrare:

Notă: NU comercializăm produse către persoane fizice
8Cum funcționează vânzarea încrucișată?
Având acces la toată piața din Uniunea Europeană, Marea Britanie, Moldova și India putem oferi clienților noștri o gamă foarte variată de produse, mai jos o să exemplificăm cum funcționează vânzarea încrucișată și cum se împarte profitul între francizați.

EXEMPLU: Francizatul din ungaria găsește un furnizor de făină la 10 Lei / Kg, oferta este transmisa către toți ceilalți francizați care au datoria de a analiza piața locală pentru acest produs, în cazul în care prețul este competitiv și produsul este de calitate, se procedează la adăugarea acestuia în platformă.
Prețul de vânzare în fiecare țară variază, astfel ca și exemplu în Moldova se poate comercializa cu 15 Lei / Kg, în Anglia cu 20 Lei / Kg. Să presupunem că 1 Kg de făină este vândut în Moldova pentru prețul de 15 Lei, profitul brut de 5 Lei este împărțit între cele două țări (Ungaria - 2,5 Lei; Moldova - 2,5 Lei).

Prețul transportului este calculat separat în funcție de volumul comandat de către revânzatorul final.
9Ce se întâmplă dacă franciza nu are succes în țara aleasă de mine?
În cazul în care lucrurile nu decurg atât de bine pe cât v-ați aștepta puteți vinde franciza către altă companie (necesita aprobare scrisă din partea noastră) sau o puteți vinde înapoi către compania mamă la prețul de achiziție.
10Cum pot procura franciza?
Pentru a solicita una din francizele noastre trebuie să participați la un interviu în urma căruia o să decidem dacă dorim să colaborăm cu dumneavoastră, având în vedere că există o singură franciză pe fiecare țară ne rezervăm dreptul de a colabora doar cu persoane care considerăm că ne pot ajuta să creștem în țara respectivă. Ulterior, se va întocmi un contract de franciză pe care trebuie să-l semnați, costul francizei se achită la data semnări contractului.