Afiliați SalesRep


Lucrați când doriți și generați un venit semi-pasiv promovând și vânzând produsele noastre.
Compania ce deține franciza Cash Carry by Corrios în Europa, Borderless, a început un proiect pilot în București, România prin care deschidem ușa celor ce își doresc să lucreze ca agenți de vânzări din confortul propriei case. Conceptul este cât se poate de simplu, asemeni rideri-lor din aplicațiile de food delivery ce efectuează livrări pentru terți, la fel și dvs. puteți găsi clienți pentru Cash Carry, în schimb sunteți remunerați un comision fix din valoarea facturii emise către client.

Pentru a fi eligibil trebuie să vorbiți fluent limba engleză, să aveți experiență în vânzări și să transmite-ți un CV prin email la: jobs@cashcarry.cloud (exclusiv în limba engleză). Agenții de vânzări afiliați sunt împărțiți în categorii de posibili clienți: magazine sau restaurante și alocați pe cartierele din București. În cazul în care sunteți acceptat ca agent de vânzări în programul SalesRep, vi se alocă o anumită zonă în care aveți exclusivitate.

Comisionul aferent vânzărilor generate este achitat direct de către Borderless în contul personal și este responsabilitatea agentului de vânzări să-și declare veniturile și să-și achite taxele către guvernul român. Acest program de afiliere este destinat EXCLUSIV persoanelor fizice din România cu drept de muncă și vârsta de minim 18 ani.

Condiții de colaborare

1Condiții minime pentru eligibilitate
Trebuie să aveți minim 18 ani, drept de muncă în România, experiență în vânzări și să vorbiți fluent limba engleză, de asemenea, minime cunoștințe în operarea pe calculator sunt absolut necesare. În program se pot înscrie doar persoane fizice, nu se acceptă persoane juridice sau persoane fizice autorizate.
2Training de specialitate
Se oferă training în utilizarea platformei și a programului atât pe suport electronic în format video sau PDF cât și sesiuni de training live în sale de curs organizate online sau 1 la 1.
3Comision și remunerație
Comisionul este cuprins între 1.5% și 2.5%, este variabil în funcție de categoria de produse și valoarea facturii emise, de asemenea se oferă bonusuri fixe de performanță la finalul fiecărei luni în cazul în care target-ul de vânzări este atins. Valoarea comisionului se calculează la finalul fiecărei luni și este achitată direct în contul dvs. personal în următoarea zi lucrătoare. Plata este efectuată de către compania Borderless din Marea Britanie în baza unui contract de colaborare, este responsabilitatea agentului de vânzări să își achite taxele către statul român, acesta având statut similar freelancerilor. Deși compania noastră beneficiază de suport marketing în acest fel, nu este implicată în niciun fel în programul SalesRep acesta fiind derulat de compania din Marea Britanie.