Amazon Wholesale


Dacă sunteți în căutare de produse pentru Amazon Wholesale, vă stăm la dispoziție cu un portofoliu bogat de produse și tot suportul necesar din punct de vedere al documentației necesare.
Fulfillment by Corrios (FBC)

Direct la Amazon

Dacă vindeți pe Amazon trebuie să știți că la Cash Carry by Corrios putem organiza livrarea mărfii direct în depozitele Amazon. Prin colaborarea noastră cu rețeaua de transport BidTrans, putem asigura transportul oriunde în Europa, Marea Britanie și Moldova, nu doar către magazine fizice sau depozite de revânzători dar și către depozitele logistice de la Amazon. Prețul transportului variază în funcție de cantitatea de marfă cumpărată și este calculat automat la checkout, pentru a reduce costul livrări vă recomandăm să achiziționați minim un palet de marfă (chiar dacă pe un palet vor fi mai multe categorii de produse).

ATENȚIE: Trainerul Andrei Faur nu este asociat, afiliat sau partener Cash & Carry by Corrios și nu furnizează suport privind platforma noastră sau livrarea de produse către Amazon. Vă recomandăm să îl contactați DOAR DACĂ doriți să învățați despre Amazon Wholesale prin cursurile pe care acesta le oferă.