Depozitare En-gros

Punem la dispoziția furnizorilor și clienților soluții de depozitare angro moderne atât în Europa cât și în UK, fie că doriți să stocați produse proprii în depozitele noastre de FULFILLMENT pentru o livrare mai ieftină și mai rapidă sau doriți să achizionați produse engros și să le revindeți și livrați en-detail prin eFulfillment.

Fulfillment angro FBC


Fulfillment by Corrios (FBC), serviciu de depozitare angro în Europa și UK special conceput pentru a reduce costul transportului și a timpului de livrare atât pe plan național cât și internațional.
Fulfillment by Corrios (FBC)

Depozit temporar furnizori

Corrios.com este o platformă de tip marketplace ce permite producătorilor din Europa și Marea Britanie să se promoveze în fața potențialilor clienți engros-iști.

Cash & Carry by Corrios este divizia de vânzare directă en-gross a Corrios, al cărui scop este selectarea produselor cu un raport calitate preț foarte bun, pentru a putea desfășura activitatea de cash & carry și vânzarea produselor către revânzători.

Depozitele Corrios pot fi folosite atât pentru vânzarea în rețeaua Cash&Carry, Corrios, Made in Romania dar și pentru livrarea produselor către clienții dvs. proprii, din afara rețelelor noastre de magazine și platforme. Taxele de depozitare și manipulare variază în funcție de categoria de produse și numărul acestora, pentru o estimare vă rugăm să ne contactați la ops @ cashcarry.cloud (eliminați spațiile din adresa de e-mail înainte de a transmite email-ul).
Distribuție națională

Depozite FBC în România

Atunci când deveniți furnizori al Cash & Carry by Corrios, promovarea produselor se face atât în România cât și în Uniunea Europeană, Moldova și Marea Britanie (în limita drepturilor), pentru a optimiza costul de transport folosim mai multe metode în funcție de fiecare tip de colaborare cu furnizorul sau clientul.

Când livrăm internațional, colectarea produselor se poate face fie din depozitele noastre unde furnizorul își poate depozita marfa în siguranță, sau putem colecta de la depozitul furnizorului. Alternativ, atunci când primește o comandă, furnizorul poate aduce marfa direct la unul din depozitele noastre suportând cheltuielile de transport fabrică-depozit.

Prin optimizarea depozitării și a transportului lucrăm împreună pentru un mediu înconjurător mai puțin poluat și reducem costul transportului către revânzătorii din Europa crescând astfel vânzările. Situația fiecărui furnizor este analizată individual și căutăm împreună soluții.

De ce FBC


FBC este cea mai simplă metodă prin care puteți reduce atât costul cât și timpul de livrare către clienții Cash & Carry și nu numai. Atunci când produsele sunt în depozitele noastre, sistemul lucrează în favoarea dvs prin optimizarea livrărilor.
Depozitare fulfillment
PREȚURI REDUSE
Vă oferim servicii de depozitare și efulfillment la prețuri reduse în majoritatea țărilor din UE, UK și Moldova.
inventar in timp real
INVENTAR ÎN TIMP REAL
Toate intrările și ieșirile de marfă sunt actualizate în timp real iar evidența stocului este sincronizată cu platforma noastră.
Supraveghere video - CCTV
SUPRAVEGHERE VIDEO
Atât curtea perimetrală cât și depozitele sau rackurile din interior sunt supravegheate video 24/7/365.
Asigurare Bunuri
ASIGURARE BUNURI
Toate produsele beneficiază de asigurare atât în interiorul depozitelor cât și atunci când sunt în tranzit.
parcel_consolidation
CONSOLIDARE PALEȚI
Aprovizionăm magazinele din diaspora consolidând paleți cu mărfurile disponibile din depozit după solicitările clienților.
fast_delivery_livrare_rapida
LIVRARE RAPIDĂ
Atunci când produsele se află în depozitul nostru ajung mult mai repede la clienți prin rețeaua BidTrans Europa & UK
eu_uk
DISTRIBUȚIE UE & UK
Când vindeți produse către Cash & Carry acestea sunt promovate în toată Europa, UK și Republica Moldova.
retururi
MANAGER RETURURI
În cazul retururilor, acestea pot fi livrate înapoi la furnizor sau către depozitele noastre din UK și Europa.
F AF C C D BF CC K F L P B