Drop Shipping B2B Angro


Cash Carry oferă serviciu de drop shipping B2B engro, livrăm direct la clienții dvs:
restaurante, magazine sau hoteluri
Dacă aveți un magazin online, vindeți pe un market place sau pur și simplu aveți un business clasic și doriți să vindeți engros o parte din gama de produse prezentă pe site-ul Cash Carry by Corrios către hoteluri, restaurante, magazine sau oricine altcineva din România trebuie să știți că oferim serviciul de drop shipping B2B angro.

Procesul este unul foarte simplu, puteți fie să afișați produsele noastre pe site-ul dvs. (magazin online sau site de prezentare), fie să contactați partenerii prin telefon și să le transmiteți liste de prețuri pe email, sau poate preferați să mergeți fizic la aceștia, produsele pe care le vindeți o să le livrăm direct la adresa clienților dvs.

Atenție: serviciul de drop shipping B2B en-gros este disponibil doar pentru cantități engros, acest serviciu nu se aplică pentru vânzarea la bucată. Alternativ, puteți achiziționa produse engros pe care să le depozitați în centrul nostru de eFulfillment,iar de acolo vor fi livrate la bucată direct către clientul dvs. final. La acest program de pot participa doar persoane juridice. Puteți aplica prin email la ops @ cashcarry.cloud (exclusiv în limba engleză).
Nu efectuăm livrări angro către și pentru persoane fizice.
F AF C C D BF CC K F L P B