India la un click distanță


Cash Carry by Corrios, un pod virtual între Europa și India.
Am făcut eforturi uriașe pentru a putea creea acest pod virtual între Europa și India, un pod care leagă acum cel mai mic magazin stradal de pe o uliță de sat din România de orice furnizor din India, indiferent de categoria și cantitatea de produse pe care revânzătorul nostru dorește să o comercializeze en-gross sau en-detail.

Departamentul nostru de achiziții din India, este pregătit să inspecteze orice fabrică și să verifice calitatea produselor în timpul fabricării sau înainte de livrare, garantăm calitatea produselor livrate de noi și faptul că respectă normele europene împotriva sclaviei.

În eventualitatea în care în catalogul nostru nu găsiți produsul pe care îl doriți, vă rugăm să ne contactați la buyer @ cashcarry.in (exclusiv în limba engleză, eliminați spațiile din adresa) iar echipa noastră o să facă eforturi pentru a vă aduce la ușă produsele dorite.

ATENȚIE: Toate produsele fabricate în India, sunt importate doar în baza unei comenzi ferme și sunt transportate maritim în containere în regim de grupaj sau opțional cu DHL. Livrarea la adresa dvs. se poate face cu dubă sau camion.
F AF C C D BF CC K F L P B