Start-up Help

Am fost și noi în locul tău, știm cât de greu este la început de drum și câte griji ai ca proaspăt antreprenor ce încearcă din răsputeri să pună un business nou pe picioare. Suntem aici să te ajutăm să ajungi unde îți dorești: peste tot în Europa și în UK!
De la ZERO la angro

Ajutor atunci când trebuie

Dacă aveți o firmă nu mai veche de doi ani și un produs inovativ sau de calitate, vă oferim consultanță gratuită care să vă ajute să ajungeți pe cele mai mari piețe din Europa, vă deschidem ușile de care aveți nevoie.

Vă promitem că nu vă veți lovi de un zid și de o atitudine superioară din partea vreunui buyer atunci când veți dori să vă promovăm produsele en-gros, listarea garantată a produselor pentru companiile start-up face subiectul unei analize și a unor termeni și condiții dar, nu presupune niciun cost sau comision ascuns sau contracte întinse pe zeci de pagini cu multe virgule și penalizări.

Produsele vor fi listate în categoria Start-up iar revânzătorii dornici de noi experiențe le pot achiziționa angro online, Cash & Carry by Corrios nu stochează produse start-up și aplică un adaos comercial fix de 7.5%, aveți însă posibilitatea să achiziționați bannere de prezentare în cadrul platformelor noastre, în fiecare țară unde doriți să vă promovați intensiv.
F AF C C D BF CC K F L P B