Întrebări Frecvente

 

Servicii oferite

1Colectare marfă
Lucrăm doar cu prețuri EXW iar colectarea mărfi și livrarea acesteia este în responsabilitatea EXCLUSIVĂ a Cash Carry by Corrios.
2Depozitare
Pentru a vă optimiza livrările și implicit prețul colectării de marfă pentru fiecare comandă, puteți alege să alocați un stoc tampon pe care să-l depozitați la noi. Alternativ colectări fiecărei comenzi în parte, putem oferi spații de depozitare în România, Uniunea Europeană și Moldova unde să vă stocați marfa. Stocul de marfă vă aparține, din depozit marfa poate fi livrată fie către clienții Cash Carry, fie căre clienții dvs. propri datorită serviciului de eFulfillment pe care îl oferim.
3Distribuție
Oferim un serviciu de distribuție ce acoperă întreg teritoriul Marii Britanii, Uniunii Europene, Moldovei și Indiei.
4eFulfillment
Dacă ați ales să vă stocați marfa la noi, putem oferi un serviciu de eFulfillment astfel încât să livrăm pentru dumneavoastră nu doar produsele vândute prin intermediul nostru, ci și prin propriile dumneavoastră soluții de vânzare (eBay, Amazon și alte marketplace-uri sau magazine online). Alternativ, puteți alege să achiziționați produsele de la Cash Carry by Corrios și să le depozitați la noi pentru revânzare online sau offline.
5Exporturi către Marea Britanie, Moldova și India
De toate formalitățile de transport și export se ocupă Cash Carry by Corrios, marfa este achiziționată EXCLUSIV cu incoterm EXW.
 

Clienți B2B

1Clienți B2C
Din păcate pentru moment CashCarry.ro nu oferă servicii sau produse către persoanele fizice. Dacă sunteți persoană fizică și doriți să achiziționați produse listate pe cashcarry.ro trebuie să folosiți marketplace-ul www.corio.ro de unde puteți achiziționa produse la preț și cantități de retail.
2Deschidere cont
Orice S.A., SRL, Persoană Fizică Autorizată sau Întreprindere Individuală își poate deschide cont gratuit în cadrul platformei noastre, vă rugăm însă să aveți în vedere faptul că ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile listate pe site.
3Scheme de discount
La Cash Carry by Corrios ne răsplătim clienții fideli cu discounturi generoase ce pot ajunge în unele cazuri până la adaos comercial de 0% pentru unele produse. Discounturile sunt aplicate în funcție de numărul de comenzi, frecvența acestora și volumul de marfă comandată, se aplică în urma analizării și negocierilor cu fiecare client.
4Termene de plată
Pentru clienții noi termenul de plată este la plasarea comenzii, în funcție de bonitatea firmei se pot aloca și termene de plata de 7, 14 sau 30 de zile. Schimbarea termenului de plată standard se face în urma unei analize a companiei dumneavoastră.
5Termene de livrare
Termenele de livrare variază în funcție de mai mulți factori cum ar fi: ora la care plasați comanda, data și ziua în care plasați comanda, timpul necesar pentru pregătirea unei comenzi în depozitul alocat sau după caz, când livrarea se face direct de la furnizor în funcție de timpul necesar setat pentru pregătirea mărfii sau fabricarea acesteia (detalii în fișa produsului). De asemenea timpul de livrare este influențat și de locația dumneavoastră însă o estimare este disponibilă în cadrul platformei. În contul dumneavoastră aveți posibilitatea de tracking pe fiecare comandă.
6Livrare către Uniunea Europeană
Datorită parteneriatului nostru cu bursa de transport BidTrans acum putem livra oriunde în Uniunea Europeană, Marea Britanie și Moldova. Timpul de livrare variază în funcție de locația dumneavoastră și de rutarea automată făcută din sistemele noastre integrate însă, față de timpul de tranzit clasic (cu camion de 40 de tone, chiar dacă last mile delivery este făcut cu dubă cu tail lift) ar trebui să luați în considerare aproximativ 24 ore suplimentare, necesare pregătirii comenzii dumneavoastră.
7Livrare națională
Scopul principal al optimizărilor în sistemul de livrare a fost să putem oferi livrare națională fără să avem un impact sever asupra mediului, în timp ce livrăm produse din toată Europa în orice oraș mic sau sat din România. Timpul de livrare depinde în mare parte de produsele achiziționate, dacă provin din România sau sunt aduse special pentru dumneavoastră din Marea Britanie, Moldova, India, sau orice altă țară din Uniunea Europeană.
 

Furnizori

1Produse acceptate
Dacă doriți să deveniți furnizor, trebie să știți că la Cash Carry by Corrios NU suntem interesați de produse contrafăcute și căutăm doar produse de calitate, nu ne abatem de la acest principiu indiferent de cât de ieftin ar fi produsul oferit de dumneavoastră comparativ cu alte produse și oferte similare. Nu suntem vânători de oferte speciale și spre deosebire de majoritatea distribuitorilor căutăm să oferim revânzătorilor noștri stabilitate în prețuri, calitate, claritate în informațiile transmise și trasabilitate asupra comenzilor și stocurilor. Deși ne dorim să oferim un catalog de produse cât mai bogat nu vindem orice, fiecare categorie de produs trebuie să respecte anumite cerințe și informația să fie furnizată folosind standardele noastre.

Click aici pentru detalii despre cum puteți deveni furnizor
2Furnizarea informațiilor despre produse
Aici gasiti lista cu informațiile necesare despre produsele dumneavoastră, atunci când doriți să deveniți un furnizor Cash Carry by Corrios trebuie să respectați anumite standarde în transmiterea informațiilor despre produse, stocuri, timpi de livrare, șamd.
3Livrarea produselor
Cash Carry organizează colectarea, depozitarea și livrarea produselor cu flotă proprie sau cu terți, furnizorii au obligația de a furniza doar prețuri EXW, fără TVA acesta fiind calculat automat pentru fiecare categorie de produs în parte.
4Garantie produse si documente de provenienta
Trebuie să asigurați garanția produselor și să puteți dovedi proveniența acestora, în cazul în care aveți restricții de vânzare pentru un anumit produs în anumite piețe trebuie să semnalați acest lucru în cadrul platformei de furnizor.
5Termeni de colaborare
Termenii și condițiile de colaborare sunt stabiliți de comun acord împreună cu fiecare furnizor în momentul semnării contractului.